Допомога ВО "Свобода"
Допомога ВО

Перед самостійною партією завжди гостро стоїть питання фінансування. Для націоналістичної політичної сили питання абсолютної незалежности є надзвичайно важливим, тому ми ніколи не відступаємо від цієї лінії. Саме тому шлях "Свободи" до здобуття влади як інструменту побудови могутньої української держави на засадах соціяльної та національної справедливости є досить складним і далеким до завершення, хоч і налічує 23 роки. Керівництво партії ніколи не погоджувалося на численні пропозиції олігархів, тому фінансування націоналістів завжди ґрунтувалося на членських внесках рядових свободівців та прихильників, які бачили в націоналістах єдиних захисників інтересів середнього класу та соціяльно незахищених верств населення.

У державі, де кожна партія має за своєю спиною олігарха з величезними фінансовими ресурсами, важко витримувати конкуренцію, опираючись лише на свою електоральну базу. Таким чином діяльність "Свободи" прямо пропорційно залежить від ентузіазму та матеріяльної допомоги наших прихильників. Кожен внесок, якого б розміру він не був, підсилює націоналістичне об'єднання і дає нам нові можливості для ще активнішого захисту прав українців. Якщо Вам близькі наші погляді, цінності та ідеали ‒ допоможіть "Свободі" коштами, зробіть свій внесок у розвиток українства! Свій до свого по своє!

Розрахунковий рахунок №26004000021492.

у ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК".

у місті Львові.

МФО 300614.

ЄДРПОУ 00013215.

УВАГА! Просимо ознайомитися із роз'ясненням НАЗК "Про здійснення грошового внеску на підтримку політичної партії": nazk.gov.ua.