24 січня 2013
Заява опозиційних політичних партій ВО "Батьківщина", ВО "Свобода", "Фронт Змін"

Опозиційні до режиму Януковича та Партії регіонів політичні партії ВО "Батьківщина", ВО "Свобода" та "Фронт Змін" заявляють:

Напередодні проміжних виборів до Волинської обласної ради між партіями ВО "Батьківщина", ВО "Свобода" та "Фронт Змін" була досягнута чітка домовленість про формат участі у проміжних виборах за принципом, який діяв під час виборів до Верховної Ради України у 2012 році:

ОДИН МАЖОРИТАРНИЙ ВИБОРЧИЙ ОКРУГ ‒ ОДИН КАНДИДАТ ВІД ОПОЗИЦІЇ!

Цим самим ВО "Батьківщина", ВО "Свобода" та "Фронт Змін" ще раз підтвердили єдність опозиційних сил задля досягнення спільної мети ‒ перемоги на проміжних виборах до Волинської обласної ради. Така домовленість засвідчує спільну позицію опозиційних сил у боротьбі з Партією регіонів та іншими прислужниками режиму Януковича на місцях.

Виборчий округ №37 (м. Луцьк) ‒ Святослав Боруцький, член ВО "Свобода";

Виборчий округ 29 (Турійський район) ‒ Валерій Міщук, член ПП "Фронт Змін".

Лише вони ‒ узгоджені кандидати від опозиційних сил ВО "Батьківщина", ВО "Свобода" та ПП "Фронт Змін".

Саме вони отримали мандат довіри від імені опозиції представляти інтереси волинян у Волинській обласній раді.

Голова Волинської обласної організації ВО "Свобода" Анатолій Вітів В.о. Голови Волинської обласної організації ВО "Батьківщина" Григорій Пустовіт Голова Волинської обласної організації "Фронт Змін" Олександр Пиза