30-31 травня
У Луцьку пікетуватимуть польське консульство

31 травня 2017 року у Луцьку о 9 годині ранку відбудеться пікетування польського консульства, яке очолює Вєслав Мазур.

Участь у пікетуванні візьмуть: Луцька міська організація ВО "Свобода", громадянський рух "Народний контроль", молодіжна організація "Національний альянс", Волинський осередок всеукраїнської ГО "Сокіл", Волинський осередок комбатантського об'єднання "Легіон Свободи", Братство ветеранів ОУН-УПА Волинського краю імені Клима Савура, Волинська обласна громадська організація "Волинський край", Волинська ветеранська спілка політв'язнів та репресованих, громадська організація "Вільні люди Волинь".

Учасники пікету закликатимуть польську сторону будувати стосунки між державами на основі поваги до українських героїв, історії та цінностей і не намагатися нав'язати українцям чуже бачення історії, як це звик робити Кремль.

Нагадаємо, що 26 жовтня 2016 року Луцька міська рада прийняла звернення до Міністра закордонних справ України аби не допустити призначення Вєслава Мазура генеральним консулом Республіки Польща у Луцьку.

Прес-служба Волинської обласної організації ВО "Свобода"